LOOPBAANKEUZECOACH DEN HAAG

Adine Tjeenk Willink

Waarvoor kun je bij Adine terecht:

Loopbaanbegeleiding voor starters (hbo, wo) en in het algemeen, studiekeuzecoaching.

Contact:

Adine Tjeenk Willink
Bloemcamplaan 60
2244 EG Wassenaar
adinetw@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-41517140 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Steeds vaker kwam de vraag naar begeleiding bij de stap naar de arbeidsmarkt. Een logisch vervolg op het studiekeuzetraject, en een stap die weer aansloot op mijn eerdere ervaring als loopbaancoach.

Aanvankelijk werkte ik als orthopedagoge met jongeren en hun ouders. Later begeleidde ik als consultant volwassenen bij vraagstukken in hun loopbaan bij het Managementcentrum de Baak. Daar hoorde ik vaak de verzuchting “had ik hier maar eerder bij stil gestaan, dan had ik andere keuzes gemaakt”.

Dit bevestigde mij in de overtuiging dat het heel zinvol is om op jongere leeftijd bewust bezig te zijn met de vraag “ wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?” En zeker in deze tijd waarin het steeds minder gebruikelijk is om je hele werkzame leven bij één organisatie of bedrijf te blijven, neemt de noodzaak toe van het nemen van de regie over je eigen loopbaan.

Maar dat het lastig kan zijn, weet ik maar al te goed. Als je net afgestudeerd bent, wat weet je dan over jezelf? En wat kan je dan? En wat wil je eigenlijk?

Het begeleiden van dit zoekproces, het onbewuste bewust maken, blijft elke keer weer een uitdaging en ook spannend.

Voor mij is de cirkel is rond!

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het een perfect moment om bij jezelf na te gaan waar je straks wil solliciteren en daar met ons over te praten.

 

 

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog