LOOPBAANKEUZECOACH HAARLEM

Alice Boreel

Waarvoor kun je bij Alice terecht:

Loopbaankeuzebegeleiding voor starters (hbo, wo), studiekeuzecoaching voor scholieren, studenten en expats, profiel- en masterkeuze.

Contact:

Alice Boreel
L. van Wijkplein 3
2101 EL Heemstede
alice@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-51640757 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Ook na je afstuderen blijft er genoeg te kiezen: “Ga ik direct aan het werk en zo ja, waar? Wat past bij mij? Wat kan ik en wat wil ik?”

Je (eerste) stappen op de arbeidsmarkt zijn spannend en vragen om een goede voorbereiding. Ik kan je daarbij begeleiden door structuur te geven aan jouw keuzeproces. Het begeleiden van starters op de arbeidsmarkt is een logisch vervolg op mijn werk voor StudiekeuzeOpMaat waarvoor ik sinds 2010 scholieren en studenten coach bij het kiezen van hun studie of master.

Samen zetten we jouw sterke kanten, interesses en wensen op een rij. Met een aantal gerichte opdrachten kom jij in beweging en ga je ontdekken wat jou motiveert. Zo ronden we onze gesprekken af met een helder persoonlijk profiel en een concreet actieplan om die arbeidsmarkt op te gaan.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het een perfect moment om bij jezelf na te gaan waar je straks wil solliciteren en daar met mij over te praten.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

AMSTERDAM / BERGEN

DEN HAAG / AMSTERDAM

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog