LOOPBAANKEUZECOACH ARNHEM

Heleen Pelle

Waarvoor kun je bij Heleen terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat, en voor gap years in het buitenland, zie de site Bureau Buitenland

Contact:

Heleen Pelle
Bakenbergseweg 138
6814 MP Arnhem
heleen@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-27197791 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

"Hoe en waar zet je je eerste stap op de arbeidsmarkt?"

Je hebt veel kennis opgedaan tijdens je studie en nu breekt de tijd aan om hiermee aan de slag te gaan. Of misschien wil je toch liever een hele andere kant op, een andere kant van jezelf laten zien. Maar in hoeverre ken je jezelf? En weet je al wel precies wat je wil en wat je kan? Ik begeleid je graag tijdens deze oriëntatiefase op je loopbaan, zodat je een goede carrière start kunt maken.

Na mijn studie op het gebied van Marketing en Bedrijfskunde aan de Landbouw Universiteit in Wageningen heb ik een aantal marketing functies bekleed in het bedrijfsleven om vervolgens een overstap te maken naar het universitaire onderwijs. Daar heb ik lange tijd gewerkt als docent en scriptiebegeleidster. Vanuit mijn passie voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren ben ik daarna op eigen initiatief gestart met Bureau Buitenland, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de mogelijkheden voor een tussenjaar en studeren in het buitenland en sinds 2014 maak ik ook deel uit van het team van studiekeuzecoaches van StudiekeuzeOpMaat.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jong volwassenen beweegt en wat hen stimuleert. Ik geniet ervan om coachend langs de zijlijn te staan. Kenmerkend voor mij zijn mijn praktische instelling, het vermogen om de juiste vragen te stellen, mijn betrokkenheid en duidelijkheid.

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog