LOOPBAANKEUZECOACH BREDA

Tamara de Bruijn

Waarvoor kun je bij Tamara terecht:

loopbaanbegeleiding en studiekeuzecoaching

Contact:

Tamara de Bruijn
Coachhuis Breda (alleen op afspraak)
Ceresstraat 29
4811 CA Breda
tamara@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-41585863 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

‘Neem de tijd om te ontdekken wat je gelukkig maakt’

Hét moment is daar: je bent afgestudeerd! Jarenlang in de boeken gezeten en colleges gevolgd. Wat ga je nu doen? De één kiest voor een verre reis, de ander is klaar voor een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ieder bewandelt zijn eigen pad en in zijn eigen tijd.

Wat is je passie en waar wil je nu écht gaan werken? Ontdekken wie je bent en waar je blij van wordt. Deze zoektocht naar jezelf brengt je uiteindelijk naar de plek die bij je past.

Als coach loop ik graag een stukje met je mee!

Ik ben mijn loopbaan gestart in het maatschappelijk werk, waar ik uitgebreid ervaring heb opgedaan in de psychosociale hulpverlening. Mensen aanzetten tot zelfreflectie; weer mogen vertrouwen op eigen kracht en mogelijkheden. Een belangrijke drijfveer voor mij om de opleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling te gaan volgen.

Inmiddels werk ik enkele jaren vanuit mijn eigen bedrijf voor re-integratie opdrachten bij diverse gemeenten. Hier motiveer ik mensen om weer een passende bijdrage in de maatschappij te leveren. Daarnaast begeleid ik loopbaantrajecten voor werknemers die vastlopen in hun werk.

Enthousiast, puur, no nonsens en intuïtief, dat typeert mij en mijn manier van coachen. Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid verdiepen in jouw unieke verhaal en talenten. Samen ontdekken waar je het best tot je recht komt, zodat je vol vertrouwen jouw ideale loopbaan kunt vormgeven.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het een perfect moment om bij jezelf na te gaan waar je straks wil solliciteren en daar met ons over te praten.
Noloc Erkend Loopbaanprofessional

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog