TRAJECT OF MAATWERK?

Zit je in je eerste of tweede baan en ben je toe aan een volgende stap? Weet je niet wat die stap moet zijn of twijfel je tussen twee opties? Omdat we op maat werken, kun je kiezen voor losse gesprekken die je invult met je coach of voor een traject van vijf gesprekken van elk 1,5 uur.

Loopbaantraject

In het traject ontdekken we samen wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. We werken met een interessetest en een persoonlijkheids-assessment (DISC) en met inspirerende opdrachten en oefeningen. Zo vergroot je je zelfinzicht, krijg je je sterke kanten op een rij, weet je wat jou motiveert, waar je energie van krijgt (en waarvan niet) en hoe je je doelen kunt bereiken. Samen kijken we ook wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. Dit alles ondersteunt je bij het zetten van je volgende stappen op de arbeidsmarkt.

Jouw bevindingen vormen samen jouw persoonlijk profiel. Een overzichtelijk blad dat je samen met een gericht actieplan heel goed kunt gebruiken bij o.a. een sollicitatiebrief, assessment en sollicitatiegesprek. Zo ga je goed voorbereid, heel gericht en vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op.

Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact op met de coach bij jou in de buurt.

Maatwerk

Ben je er eigenlijk wel uit maar mis je wat zelfvertrouwen? Of heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee of drie banen en ben je bang om verkeerd te kiezen? Dan is het handig om te sparren met iemand die verder van je weg staat èn wel weet waar het om gaat bij solliciteren. Dan is één of twee gesprek(ken) vaak al voldoende. Onze coaches zien je graag komen.

PSYCHOLOGISCHE TESTS

In overleg kan besloten worden om aanvullend te testen naar aanleiding van een specifieke vraag, b.v. om een beter beeld te krijgen van je capaciteiten.

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog