LOOPBAANKEUZECOACH DEN HAAG

Rosalie van Luik

Waarvoor kun je bij Rosalie terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat. Rosalie kan ook psychologische tests afnemen.

Contact:

Rosalie van Luik
Jan van Nassaustraat 67
2596 BP Den Haag
rosalie@loopbaankeuzeopmaat.nl

Mijn Google reviews

 

Rosalie heeft momenteel een cliëntenstop. Je kunt terecht bij Adine de Planque of één van de andere coaches.

Zo tegen het einde van mijn masteropleiding Psychologie, had ik al aardig wat keuzes, vrij succesvol, gemaakt.

De keuze voor mijn eerste baan vond ik ingewikkeld(er). Ik had wel een beeld van mijn toekomst, alleen miste ik voor mijn gevoel ervaring en kunde, aangezien mijn studie vrijwel puur theoretisch was. Ik miste de ervaring om met kinderen en jongeren te werken. Mijn eerste baan als coach bij de Kindertelefoon gaf mij die ervaring. Het was geen moeilijke baan, wel een verantwoordelijke en ik leerde er ontzettend veel; over mezelf, over jongeren en hun ontwikkeling en veel over wat ik eigenlijk wilde in mijn werkende leven.

Ondanks dat het opdoen van ervaring wel degelijk belangrijk was, had ik wellicht wel baat gehad bij gesprekken over mijn loopbaan. Dan had ik al eerder mijn kwaliteiten, valkuilen en vaardigheden gekend en had ik eerder andere keuzes gemaakt. Daarom vind ik het zo belangrijk om je te begeleiden aan het begin van je loopbaan. Want het werkende leven vraagt weer hele andere dingen van je dan het studentenleven. Vooral omdat de studietijd ingekort is en er dus ook minder tijd is om je te ontwikkelen tot een volwassene. En als je stevig staat in deze fase, voelt solliciteren al veel gelijkwaardiger en minder spannend. Bovendien vermoed ik dat een passende loopbaan zal bijdragen aan vermindering van stress doordat verwachtingen beter kloppen bij de werkelijkheid.

Ik gun een ieder een gevulde rugtas vol zelfkennis, klaar voor de arbeidsmarkt.

 

 

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog