Loopbaankeuze advies Hilversum

Loopbaankeuze advies in Hilversum

Studeer jij bijna af en wil je binnenkort starten met je eerste ‘echte’ baan? Heb je nog geen idee wat je wilt doen en waar….?! Ben je al aan het werk maar wil je eigenlijk iets anders en dus op zoek naar je tweede of derde baan? Of denk je erover om nog door te studeren: dus een master of Phd te gaan doen?

Dan ben je aan het goede adres bij loopbaancoach Dieuwerke de Groot. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen dan kun je het onderstaande formulier invullen.

Studiekeuze advies rondom Hilversum

Woon je in Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen of Soest en ben je een young professional? Net afgestudeerd aan Business School Notenboom, InHolland, Hogeschool Utrecht of aan een andere universiteit of hbo en op zoek naar een baan? Of al één à twee jaar aan het werk, maar twijfel je of je baan bij je past en overweeg je een carrière switch? Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan?

Dan kun je terecht bij LoopbaankeuzeOpMaat voor loopbaanbegeleiding.

Wat houdt een loopbaankeuzetraject in?
We zetten je in beweging met opdrachten en persoonlijke assessments. Je ontdekt in gesprekken wie je bent, wat je kunt, wat je wil en hoe je daar kunt komen. Je sluit het traject af met een persoonlijk profiel en een actieplan waarmee je goed voorbereid de arbeidsmarkt op kunt.

Mocht een traject te uitgebreid zijn voor jouw loopbaan vraag dan is het ook mogelijk om één of meer individuele coachgesprekken in te plannen.

Wil je meer weten dan kun je onderstaand formulier gebruiken of neem direct contact op met Dieuwerke de Groot.

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog