LOOPBAANKEUZECOACH ROTTERDAM

Harriet van den Heuvel

Waarvoor kun je bij Harriet terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat.

Contact:

Harriet van den Heuvel
Leeuweriklaan 4
3055 EB Rotterdam
harriet@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-15652932 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

"De eerste stappen op de arbeidsmarkt vragen je om opnieuw keuzes te maken".

Loopbaancoaching brengt je hierbij in beweging door goed naar jezelf te kijken, wensen concreet te maken en te vertalen in een actieplan. Om zo éigen keuzes te kunnen maken en goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan.

Ik ben altijd geïnteresseerd in andermans drijfveren: wat maakt dat je iets leuk vindt? Vanuit een eerdere functie als manager ben ik overtuigd geraakt van het belang van het coachen en het stimuleren van iemands persoonlijke ontwikkeling. Vanuit deze achtergrond volgde ik een opleiding Loopbaanadvisering en Coaching. “Welke keuzes maak je en waarom?” Dat staat centraal in mijn werk: als studiekeuzecoach en loopbaancoach.

De zoektocht naar je talenten, drijfveren en ambities is een actief proces waarbij jij zelf aan het stuur staat! Ik help graag om je steeds een stapje verder in dit proces te brengen en je te laten ontdekken wat jou werkelijk motiveert.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog