LOOPBAANKEUZECOACH DEN HAAG / AMSTERDAM

Adine de Planque

Waarvoor kun je bij Adine terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat.

Contact:

Adine de Planque
Laan Copes van Cattenburch 66A
2585 GC Den Haag
adinedp@loopbaankeuzeopmaat.nl
06–21409869 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

"Hoe weet je wat je moet kiezen als je niet weet waaruit je kunt kiezen ..?"

Ik probeer je zoveel mogelijk te inspireren, goed naar je te luisteren, mee te denken en je enthousiast te maken over een toekomst die jij zelf door middel van reflectie opdrachten vormgeeft.

Na tien jaar ervaring in het begeleiden van scholieren op de internationale school van Genève op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, studie- en profielkeuze heb ik de overstap gemaakt naar Nederland en naar Studiekeuze Op Maat.

Acht jaar geleden begon ik, door een vraag van een dierbare klant, met het coachen van afgestudeerden naar hun volgende stap. Deze klant coachte mij als het ware naar een nieuwe loopbaan.

Zij kwam terecht in een droombaan (dit had ze overigens helemaal aan haar focus en doortastendheid te danken) en ik ontdekte dat dit stuk loopbaan coaching ook goed bij mij paste. Dit initiatief is uitgegroeid tot Connect Your Dots, een plek waar ik met jonge starters onderzoek waar en hoe ze het best tot hun recht komen op de vaak nog onbekende arbeidsmarkt.

Mijn kennis, intuïtie en creativiteit inzetten om mensen ècht te helpen is voor mij de belangrijkste drijfveer om dit werk te doen, nu dus ook bij Loopbaankeuze Op Maat.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog