LOOPBAANADVIES

Er zijn tal van redenen waarom loopbaanadvies nuttig kan zijn. Als Young Professional wil je bijvoorbeeld een route plannen om goed voorbereid de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Of je hebt gewoon een prima baan maar mist werkgeluk en wil daarom toch eens nadenken over andere opties.

Als loopbaanadviseurs helpen we je inzichtelijk te maken waar je kwaliteiten, interesses en ambities liggen. De methodiek van LoopbaankeuzeOpMaat geeft je stap voor stap steeds meer antwoorden op jouw loopbaanvragen.

Wat kun je verwachten van ons loopbaanadvies?

  • In een traject van 5 gesprekken breng je je sterke eigenschappen in kaart en ontdek je wat jou motiveert (en wat niet!).
  • Door middel van inspirerende opdrachten en oefeningen kom je daarnaast alles te weten over solliciteren, netwerken en over hoe je een goed CV en LinkedIn profiel maakt.
  • Een interessetest en een persoonlijkheids-assessment (DISC) maken deel uit van het loopbaancoaching traject.
  • Je gaat bij ons weg met een persoonlijk profiel en een concreet actieplan om de arbeidsmarkt op te gaan!

Het is ook mogelijk met je coach één of een aantal losse gesprekken af te spreken.

Loopbaanadvies helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling en bij het vinden van een passende baan. Meer informatie nodig? Bel, mail of app dan nu met een coach van LoopbaankeuzeOpMaat in jouw omgeving.

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog