Loopbaankeuze advies Den Haag

Welkom bij LoopbaanKeuzeOpMaat

Studeer jij bijna af en wil je binnenkort starten met je eerste ‘echte’ baan? Heb je nog geen idee wat je wilt doen en waar….?! Ben je al aan het werk maar wil je eigenlijk iets anders en dus op zoek naar je tweede of derde baan? Of denk je erover om nog door te studeren: dus een master of Phd te gaan doen?

Dan ben je aan het goede adres bij de coaches van LoopbaankeuzeOpmaat Den Haag: Rosalie van Luik of Adine de Planque. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen dan kun je het onderstaande formulier invullen.

Loopbaankeuze advies in en rondom Den Haag

Ben je een starter op de arbeidsmarkt; net klaar met je studie aan de Haagse Hogeschool, Leidse Hogeschool, Webster University, InHolland, Universiteit Leiden of de TU Delft en weet je niet welke stap je nu wilt nemen? Heb je hulp nodig bij solliciteren? Vraag je je af hoe je een passende baan kunt vinden? Dan kan het helpen om eens met een loopbaancoach contact op te nemen.

Wat houdt een loopbaankeuzetraject in?

Een loopbaankeuzetraject bestaat uit gesprekken, opdrachten, een persoonlijkheids-assessment en een interessetest. De opdrachten en tests bespreek je met je loopbaancoach, met wie je dan weer nieuwe opdrachten afspreekt. We bekijken samen je wensen, capaciteiten en interesses en maken een actieplan waarmee jij de arbeidsmarkt op kunt.

Individuele coachgesprekken

Loopbaan advies kan ook zinvol zijn als je:

  • twijfelt of jouw studie aansluit bij de vacatures waar je in geinteresseerd bent
  • twijfelt over hoe je overkomt tijdens een sollicitatiegesprek
  • vragen hebt over motivatiebrief, CV, LinkedIn-profiel e.d.

In een of meer individuele coachgesprekken zet je alle zaken op een rijtje. Zo kun je een bewuste keuze maken.

Wil je meer weten dan kun je contact opnemen via het onderstaande formulier of direct met de coaches van StudiekeuzeOpMaat Den Haag: Rosalie van Luik of Adine de Planque.

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog