Loopbaankeuze advies Bergen

Welkom bij LoopbaanKeuzeOpMaat

Studeer jij bijna af en wil je binnenkort starten met je eerste ‘echte’ baan? Heb je nog geen idee wat je wilt doen en waar….?! Ben je al aan het werk maar wil je eigenlijk iets anders en dus op zoek naar je tweede of derde baan? Of denk je erover om nog door te studeren: dus een master of Phd te gaan doen?

Dan ben je aan het goede adres bij LoopbaankeuzeOpmaat Bergen (nh): Karin Kohnstamm. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen dan kun je het onderstaande formulier invullen.

Loopbaankeuze advies in en rondom Bergen NH en Alkmaar

Zit je in het laatste jaar van een HBO-opleiding van InHolland of heb je elders een HBO of universitaire studie gedaan en ben je op zoek naar een baan op HBO of universitair niveau in Noord Holland? Als je er alleen niet uitkomt en met een frisse blik je mogelijkheden wilt onderzoeken overweeg dan een loopbaantraject bij LoopbaankeuzeOpMaat!

Wat houdt een loopbaankeuzetraject in?

Een loopbaantraject bestaat uit vijf gesprekken, opdrachten tussen de gesprekken door en tests/assessments. Je bevindingen bespreek je met je coach, met wie je dan weer nieuwe opdrachten afspreekt. Aan het eind van het traject heb je een persoonlijk profiel en actieplan waarmee je potentiële werkgevers kunt benaderen.

Individuele coachgesprekken

Loopbaan advies kan ook zinvol zijn als je:

  • al wel weet wie je bent en wat je kunt, maar nog niet waar je de passende baan kunt vinden
  • twijfelt over hoe je met jouw studie binnen kunt stappen bij in jouw ogen passende werkgevers
  • twijfelt over werken of doorstuderen/promoveren

In één of meer individuele coachgesprekken zet je alle zaken op een rijtje. Zo kun je een bewuste keuze maken.

Wil je meer weten dan kan je het onderstaande formulier invullen of direct contact opnemen met de coach van LoopbaankeuzeOpmaat Bergen (nh): Karin Kohnstamm

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog