LOOPBAANKEUZECOACH AMSTERDAM/BERGEN

Karin Kohnstamm

Waarvoor kun je bij Karin terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat.

Contact:

Karin Kohnstamm
Reguliersgracht 51
1017LL Amsterdam
karin@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-15076890 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

In Bergen aan Zee: Elzenlaan 32

Mijn Google reviews

 

"Eigenlijk is een baan zoeken net zoals een studiekeuze een zoekproces waarin je structuur kunt aanbrengen"

Na mijn eindexamen koos ik bewust voor een creatieve opleiding en werkte vervolgens voor een aantal lifestyle tijdschriften, waaronder Viva. De academische honger begon te knagen en ik besloot naast mijn werk Kunstgeschiedenis te gaan studeren om daarna af te studeren in de Communicatie Wetenschappen aan de UvA.

Hierop volgde een periode van twaalf jaar van wonen en werken met man en 4 kinderen in Brussel. Sinds 2001 woon ik weer in Amsterdam en deels ook in Bergen (NH). Na een opleiding in 'puber'coaching, begeleid ik al geruime tijd jongeren en jong volwassenen bij een heel belangrijke stap in het leven: hun studiekeuze en vervolgens loopbaankeuze.

Het is helemaal niet gek als je daar niet direct uitkomt. Het bewandelen van het ontdekkingspad is iedere keer weer anders maar verloopt wel via vaste ankerpunten. Waar echt de interesses en mogelijkheden liggen wordt gaandeweg helemaal duidelijk.

Het geeft heel veel voldoening om hierbij te coachen: met een analyserend en inlevend vermogen worden ontstane inzichten glashelder en komt het eindpunt in zicht.

Het is geweldig hoe jongeren enthousiast kunnen worden van hun uiteindelijke keuze!

Ik werk in Amsterdam en 2 dagen per week vanuit Bergen (NH).

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog