AFGESTUDEERD EN DAN?

Je bent (bijna) afgestudeerd en bezig je te oriënteren op je eerste baan, een vervolgstudie of master. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? LoopbaankeuzeOpMaat biedt een loopbaankeuzetraject voor (bijna) afgestudeerden die zich herkennen in deze vragen:

  • Wat kan ik nu eigenlijk?
  • Wat past bij mij?
  • Wat wil ik en wat vooral niet?
  • Pas ik beter bij een grote multinational, een kleiner bedrijf of een start-up?
  • Wil ik bij een commerciële of een non-profit organisatie werken?
  • Wil ik verder studeren of promoveren?
  • Hoe maak ik een goed CV en LinkedIn profiel?
  • Hoe maak ik een goede indruk bij een sollicitatie en hoe bereid ik me daarop voor?

In vijf gesprekken van ca. 1,5 uur krijg je meer inzicht in je sterke kanten, je talenten en motivatoren. We werken met een persoonlijkheids-assessment (DISC), een interessetest en inspirerende opdrachten. Je kunt ook kiezen voor één of enkele gesprekken die je invult met je coach.

Meer informatie nodig? Bel, mail of app dan nu met een loopbaankeuzecoach in jouw omgeving.

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog