VERDER STUDEREN

Ben je klaar met je studie en wil je verder studeren? Wil je een andere bachelor of extra master oppakken? Maar weet je nog niet wat? Vraag je je ook af welke voorwaarden daarbij komen kijken? Ook dan kun je bij ons terecht. Kijk daarvoor op onze StudiekeuzeOpMaat site op de volgende pagina's: Master en Bachelor.

PROMOVEREN

Ben je (bijna) afgestudeerd en overweeg je om te gaan promoveren? Dan zul je meestal genoeg informatie en advies kunnen inwinnen bij je eigen universiteit en/of bij andere universiteiten waar onderzoek gedaan wordt in jouw interessegebied. Sterker nog veel studenten worden benaderd om een PhD te gaan doen.

Toch kan het fijn zijn om daar nog eens over te sparren met een externe coach. Wat zijn de voor- en nadelen van promoveren? Wat wordt er eigenlijk verwacht van een promovendus? Zijn er wellicht nog andere opties op andere universiteiten of bij onderzoeksinstituten? Wat betekent het voor je als je kiest voor een academische loopbaan?

Wij helpen je graag om je een goede start te geven bij je universitaire loopbaan. Dat doen wij op basis van losse coachingsgesprekken.

Neem voor meer informatie contact op met de coach bij jou in de buurt.

PSYCHOLOGISCHE TESTS

In overleg kan besloten worden om aanvullend te testen naar aanleiding van een specifieke vraag, b.v. om een beter beeld te krijgen van je capaciteiten.

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog