LOOPBAANKEUZECOACH DEN BOSCH

Deirdre van Schaardenburg

Waarvoor kun je bij Deirdre terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat.

Contact:

Deirdre van Schaardenburg
Rondeweg 12
5263 GR Vught
deirdre@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-52472749 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

"Ben je na je HBO- of Universitaire studie op zoek naar een passende baan? Werk je al, maar wil je een andere baan? Vraag je je af wat past bij mij, wat kan ik, wat wil ik en hoe pak ik het aan? Als je hierbij hulp wil: door middel van een loopbaan traject vind ik met jou antwoord op al deze vragen".

Ook ik vond het lastig hoe het solliciteren aan te pakken na mijn studie Kunstgeschiedenis want ik zocht een commerciële baan in het bedrijfsleven. Dat was geen gemakkelijke opgave. Toen bestond de hulp niet, die nu wèl beschikbaar is. Inmiddels heb ik werkervaring opgedaan op het gebied van werving en selectie, het geven van communicatietrainingen en de laatste 12 jaar met het coachen van jongeren naar een passende studie en baan.

Met LoopbaankeuzeOpMaat hebben wij een effectieve methodiek ontwikkeld waarbij we samen in een 5-tal gesprekken en diverse opdrachten in kaart brengen wat bij jou past, wat je kan en wat je wilt, en hoe je het aan gaat pakken. Het gaat dan dus over wat jouw sterke kanten zijn, welke interesses en wensen je hebt en wat jou motiveert. Al deze bevindingen bundel je in het Persoonlijke Profiel. Een overzichtelijk blad dat je samen met een gericht actieplan heel goed kunt gebruiken bij een sollicitatiebrief en sollicitatiegesprek. Zo ga je perfect voorbereid en heel gericht de arbeidsmarkt op.

 

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog