LOOPBAANKEUZECOACH HILVERSUM

Dieuwerke de Groot

Waarvoor kun je bij Dieuwerke terecht:

Loopbaankeuze als je net klaar bent met je studie of bezig bent met je eerste of tweede baan. Verder voor studiekeuze, zie de site van StudiekeuzeOpMaat

Contact:

Dieuwerke de Groot
Mauritslaan 29
1211 JZ HILVERSUM
dieuwerke@loopbaankeuzeopmaat.nl
06-41311185 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

"Je kunt op twee manieren je loopbaan vormgeven. Je kunt vechten tegen de stroom in, of juist met de stroom meegaan".

Dat klinkt als een eenvoudige keuze, maar hoe vind je jouw stroom? Het antwoord is: door jezelf goed te kennen.
Loopbaanoriëntatie is in alle eerlijkheid naar jezelf kijken. Zo kom je te weten wat je leuk vindt, wat jou motiveert, wat je valkuilen zijn en wat je goed kunt. Je krijgt een steeds duidelijker beeld van wat jou energie kost en wat juist energie oplevert. Want ook met de stroom mee heb je energie nodig, ook stroomafwaarts bewegen vraagt een actieve inzet. Het is alleen een geïnspireerde inzet die voldoening geeft en blij maakt. Als je in beeld hebt wat je wil kun je daar gerichte actie op ondernemen. Zo neem je het roer in eigen handen bij het vormgeven van jouw loopbaan.

Nadat ik voor de tweede keer was uitgeloot voor Geneeskunde besloot ik wat breder te gaan kijken. Ik haalde de essentie uit mijn enthousiasme voor Geneeskunde en bekeek de alternatieven. Mensen helpen en hen beter maken was mijn motivatie. De studie psychologie bleek zeer passend. In de jaren na mijn studie was mijn loopbaan avontuurlijk en kronkelig. Ik werkte in de zorg en aan de universiteit, ik hielp verschillende dierensoorten en nog veel meer verschillende mensen. In 2017 realiseerde ik mij dat ik het roer van mijn loopbaan niet echt meer in handen had. Ik zei mijn baan op om vanuit rust nieuwe keuzes te maken. Die keuzes hebben mij precies gebracht waar ik graag wil zijn: mensen helpen hun eigen stroom te vinden, zodat zij geïnspireerd en blij hun eigen keuzes kunnen maken.

Krijg je al zin? Ik begeleid je graag.

LOOPBAANKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media
Abonneren op onze blog