Loopbaankeuze advies Amsterdam

Heb je behoefte aan loopbaankeuze advies in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam of omgeving, studeer je bijna af en wil je binnenkort starten met je eerste ‘echte’ baan? Heb je nog geen idee wat je wilt doen en waar….?!

Of ben je al aan het werk maar wil je eigenlijk iets anders en dus op zoek naar je tweede of derde baan? Of denk je erover om nog door te studeren: dus een master of Phd te gaan doen?

Dan ben je aan het goede adres bij Karin Kohnstamm; LoopbaankeuzeOpMaat coach in Amsterdam.

Voor wie?

Starters op de arbeidsmarkt na een HBO of universitaire studie. Dus bijvoorbeeld afgestudeerden of studenten in hun laatste jaar aan de HVA, InHolland, Gerrit Rietveld Academie, Theaterschool, New Business School, New School, Artemis, Universiteit van Amsterdam (UVA) of Vrije Universiteit (VU).

Maar ook voor mensen die in hun eerste of tweede baan na afstuderen zitten en een carrièreswitch overwegen.

Wat doen wij?

Afhankelijk van je loopbaankeuze advies-vraag bieden wij een loopbaankeuzetraject of één (of meer) loopbaancoachingsgesprek(ken) aan.

Ga je voor een traject dan bestaat dat uit vijf gesprekken met tussentijdse opdrachten en een interessetest en persoonlijkheids-assessment. Zo krijg je meer zelfkennis en inzicht in wat de arbeidsmarkt jou kan bieden. De gesprekken leiden tot een persoonlijk profiel en een actieplan, waarmee je dan goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen kan gaan netwerken en solliciteren.

Is je vraag met één of enkele gesprekken te beantwoorden? Dan kunnen we op uurbasis werken. Dat kun je bespreken met je coach.

Contact?

Wil je dat wij contact met jou opnemen dan kun je het onderstaande formulier invullen of neem zelf direct contact op met onze coach in Amsterdam.

CONTACTFORMULIER

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Vind een coach bij jou in de buurt

Zoeken


Op social media
Abonneren op onze blog